Boende och mat längs rutten​

Efter vad som kan vara en tuff dag på vattnet räknar vi med att du uppskattar den service som vi erbjuder längs vägen.

Käringsund Resort​

Den kompletta semester-resorten med digert utbud av logialternativ, mat, aktiviteter och sevärdheter för alla oavsett ålder! Du väljer om du vill starta eller avsluta rutten i Käringsund. Om du startar i Käringsund kan du gärna beställa lunchpaket med så att första etappens lunch eller fika blir bekväm i naturen. Här kan du också hyra kajak eller returnera din hyreskajak.

Läs mer om Käringsund Resort

Skarpnåtö

Vår anläggning ligger på en halvö i den idylliska byn Skarpnåtö, där avståndet är 500 meter från strand till strand. Oss ska du besöka om du söker lugn och ro i en naturskön omgivning. Här finns en rik flora, fina badmöjligheter och fiskrika vatten.
Vi har ingen frukost eller matservering men har du bunkrat med dig så har vi stugor med alla bekvämligheter för att fixa kvällens måltid. Föredrar du enklare logi så kan du boka en av våra sovstugor.
Vill du ta en mellandag så är detta kanske det bästa tillfället att åka ut på båtutflykt med guidning till Sälskär?

Läs mer om Skarpnåtö

Hamnsundet

Hamnsundet är en genuin skärgårdsidyll med Boxö och Länsmansgrunds naturreservats unika natur, och fiske och gästhamnens utecafé som närmsta granne. I Hamnsundet finns olika möjligheter till logi; skärgårdstorpet Erikalund eller ett enklare logi i fiskeboden Glasberget vid Boxö naturreservat.
Vi erbjuder i samarbete med Sallhagens restaurang möjlighet att beställa middag, frukost och lunchpaket för nästa dag som levereras till stugan. Mat och lunchpaket beställs i samband med bokningen av logi på Marina Hamnsundets hemsida eller per telefon dagen innan ankomst till Hamnsundet.

Läs mer om Hamnsundet

Sandösund

Vid Sandösund resortfinns logi, restaurang, strandbastu och aktiviteter i land som t.ex. DiscGolfPark och FlowPark-äventyrsbana Vi erbjuder i samarbete med Sallhagens restaurang möjlighet att beställa middag, frukost och lunchpaket för nästa dag som levereras till stugan. Mat och lunchpaket beställs i samband med bokningen av logi på Marina Hamnsundets hemsida eller per telefon dagen innan ankomst till Hamnsundet.

Läs mer om Sandösund

Bärö

Den före detta sjöbevakningsstationer erbjuder b&b, skärgårdens kändaste restaurang, bastuflotte, utkikstorn och en vacker naturstig.

Läs mer om Bärö

Lappo

Lappo – en genuin skärgårdsby med nära till allt; b&b med möjligheter till självhushåll, restaurang, butik, 18-håls frisbeegolf, vandringsstig, Skärgårdsmuseum.

Läs mer om Lappo

Jurmo

Förutom restaurang och b&b med möjlighet till självhushåll erbjuds Växt- och insektguidning om Jurmos fina djur och natur. Sommartid finns butik.

Läs mer om Jurmo